Over Gastouderbureau van Twente

Gastouderbureau van Twente is een geregistreerd gastouderbureau dat voornamelijk actief is in Hengelo, Borne en Oldenzaal e.o.. Door de vele opvanglocaties is er een grote kans dat u een geschikte gastouder bij u in de buurt vindt.

Gastouderbureau van Twente is 1 mei 2014 opgericht door Els Nijmeijer en Yvonne Bodar en is de voortzetting van de activiteiten van Gastouderbureau Hengelo. Els en Yvonne gebruiken hun jarenlange ervaring om Gastouderbureau van Twente neer te zetten als een laagdrempelig en betrouwbaar bureau dat zorg draagt voor verantwoorde gastouderopvang van hoge kwaliteit.
Onze kracht daarbij is: grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor ouder, kind en gastouder!

Rol gastouderbureau
De overheid heeft voor gastouderopvang regels opgesteld om veilige en verantwoorde opvang te kunnen garanderen. Zo is het onder meer wettelijk verplicht dat alle betalingen van ouder naar gastouder via een gastouderbureau lopen. Daarnaast komen ouders alleen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag indien de gastouder is geregistreerd bij een erkend gastouderbureau. Gastouderbureau van Twente helpt om aan deze voorwaarden te voldoen. Gastouderbureau van Twente staat in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geregistreerd onder LRKP-nummer: 145784162

Hieronder vindt u het GGD inspectierapport van Gastouderbureau van Twente:

Inspectierapport GGD 2018